Handelaars & KMO's

Met de mobiele horeca betaalterminals van Payworld kies je voor een flexibel betaalsysteem op maat van jouw zaak.

Onze horeca betaalterminals

Zowat elke horeca zaak beschikt vandaag over een betaalterminal. Een logische keuze want elektronisch betalen gaat snel, is veilig en maakt het voor zowel de zaak als de klant een stuk makkelijker. Met de mobielehoreca betaalterminals van Payworld kies je voor een flexibel betaalsysteem op maat van jouw zaak.

Betaalterminals voor de horeca


Klanten in een café, brasserie of restaurant betalen al maar meer met de kaart. Of ze kiezen voor nieuwe technologieën als Payconic of betalen met wearables en smartphone. En dat heeft voor jou als horeca zaakvoerder alleen maar
voordelen:

  • Je verliest niet langer tijd met heen en weer lopen om wisselgeld te halen
  • Op het einde van de dag hoef je het geld in de kassa niet meer beginnen tellen
  • Er is minder cash geld in de zaak wat het voor jou een stuk veiliger maakt

Of het nu gaat om grote of kleine bedragen, ook voor dehoreca is eenbetaalterminal intussen onmisbaar. De tijd van wisselgeld tellen en nadien naar de bank dragen is dus definitief voorbij. Reken maar eens uit hoeveel tijd je wint door systemen voor elektronisch betalen ook in jouw zaak te integreren.

Demobiele horeca betaalterminals van Payworld passen zich aan, aan de noden van je zaak. Zo beschikken ze over een kassasysteem waarmee je snel aan tafel een rekening kan maken. Willen je klanten de rekening delen? Geen probleem, met onze betaaloplossingen splits je de rekening zoals je klant het wil. En dankzij de geïntegreerdecompacte printer heb je alle betaalbewijzen meteen bij de hand.

Betalen je klanten regelmatig met buitenlandse bankkaarten? Of heb je toch vooral nood aan eenBancontact terminal? Bied je in jouw horeca zaak de mogelijkheid om te betalen metmaaltijdcheques? Payworld zorgt steeds voor een aanbod op maat. Zo vermijd je torenhoge werkingskosten voor toepassingen die je misschien niet eens nodig hebt…

De Payworld betaaloplossingen


Horeca klanten kiezen voor een
Payworld betaalterminal omdat wij als kleine organisatie heel flexibel kunnen in spelen op de noden van de zaak. Een persoonlijk contact met de klant is voor ons uitermate belangrijk.

Daarom zijn wij ook goedkoper dan de meeste andere aanbieders waarbij je hoge servicekosten betaalt voor diensten waarvan je waarschijnlijk nooit gebruikt maakt. Payworld maakt het verschil doorécht op maat van de klant te werken. Wij zorgen voor een snelle installatie waarmee je meteen aan de slag kan gaan. Heb je toch nog vragen of merk je een probleem op? Je belt ons24/7 rechtstreeks en we komen snel tussen!

Heeft jouw horeca zaak een betaalterminal nodig die voldoet aan de steeds veranderende eisen voor elektronisch encontactloos betalen? Dan heeft Payworld voor jou de oplossing op maat!


Contacteer ons voor een afspraak!

+32 2 403 05 61 info@payworld.be