Handelaars & KMO's

Wie vandaag een zaak heeft past zich best aan de nieuwe technologie aan en kiest voor een betaalterminal waarmee betalen écht makkelijk wordt, zonder je blauw te betalen aan onnodige administratieve kosten. 

Betaalterminal voor handelaars

De vraag naarelektronisch betalen blijft stijgen. Logisch, want betalen met de kaart is snel, efficiënt en veilig. Bovendien worden smartphones en wearables ook steeds vaker gebruikt als elektronisch betaalmiddel. Wie vandaag een zaak heeft past zich dus best aan de nieuwe technologie aan en kiest voor eenbetaalterminal waarmee betalen écht makkelijk wordt, zonder je blauw te betalen aan onnodige administratieve kosten. 

Veilige betaaloplossingen


Wie slim is, die biept! De technische innovaties die steeds meer manieren van elektronisch betalen mogelijk maken zorgen ervoor dat handelaars en KMO’s sneller financiële transacties met hun klanten kunnen doen. Vooral
contactloos betalen zit in een echte stroomversnelling!

Maar die transacties moeten natuurlijk ook op een veilige en betrouwbare manier gebeuren. En dat is precies wat debetaalterminals van Payworld voor handelaars en KMO’s doen: makkelijk betalen op een stabiel platform.

Onze terminals werken via een beveiligde verbinding op het 4G-netwerk. Zo’n verbinding is doorgaans stabieler dan een klassieke WIFI-connectie. Maar uiteraard zijn de betaalterminals van Payworld ook geschikt voor WIFI of ethernet.

Bovendien zorgen we ervoor dat jij als handelaar mee bent met de meestinnovatieve betaaloplossingen, zonder grote investeringen. Zo maak je het voor jouw klanten extra makkelijk en comfortabel om in alle veiligheid te betalen.

De Payworld betaalterminals voor handelaars


Je kan als winkelier of KMO niet zonder betaalterminal, maar je kan wél zonder de torenhoge servicekosten die sommige providers je aanrekenen. En daar maakt Payworld het verschil voor jou: state-of-the-art
betaalterminals met de nieuwste technologie, maar dan zonder dure werkingskosten.

Steeds meer handelaars maken gebruik van de betaalterminals van Payworld want wij spelen als kleine organisatie heel flexibel in op de noden van de klant. Geen dure contracten, wel een oplossing op maat. Elke handelaar heeft andere noden: misschien ontvang je vaak kleine bedragen of betalen je klanten net regelmatig metcreditcard. Of misschien is er voor jouw zaak een koppeling voormaaltijdcheques nodig. Voor iedere winkelier, handelaar of KMO werken wij eenoplossing op maat uit.

Omdat wij rechtstreeks met onze klanten in contact staan komen wij heel snel tussen mocht er toch een probleem ontstaan of wanneer de betaalterminal of betaaloplossing niet helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Dus ben je op zoek naar eenveilige, snelle en stabiele betaalterminal om het jezelf en je klanten makkelijk te maken? Dan komen wij graag langs voor een kennismakingsgesprek en een aanbod op maat. Neem vandaag nogcontact met ons op!


Contacteer ons voor een afspraak!

+32 2 403 05 61 info@payworld.be