Medische sector

U heeft een medisch kabinet en bent op zoek naar een manier om uw patiënten vlot en veilig te laten betalen? Dan heeft Payworld de oplossing voor u!

Betaalterminals voor medisch kabinet

Patiënten verwachten dat ze hun medische consultaties in uw praktijk ook elektronisch kunnen betalen. Voor u als arts of voor iedere andere specialist is dat in feite goed nieuws! Want bijelektronische betalingen via een betaalterminal gebeurt elke transactie vlot, veilig en bovenal hygiënisch.

U heeft als medisch specialist een betaalterminal nodig?


In de
medische sector is elektronisch betalen al goed geïntegreerd. Heel veel dokters, tandartsen, kinesisten of andere medische dienstverleners bieden hun klanten het comfort van betalen met de kaart. En toch zien we nog steeds praktijken waar enkel contant geld in omloop is. Dat is spijtig, want met eenbetaalterminal voor een medisch kabinet wint u niet alleen veel tijd, het is ook nog eens veiliger en hygiënisch.

Zo zijn de betaalterminals van Payworld uitgerust met de nieuwste technologie diecontactloos betalen mogelijk maakt. En als medisch specialist weet u uiteraard dat contant geld een broeihaard van bacteriën en virussen kan zijn. Met contactloos betalen houdt u het in ieder geval veilig voor uzelf en uw patiënten.

Speciaal voor de medische sector werkt Payworld metunieke software die de verbinding maakt tussen uwbetaalterminal en uw PC. Op die manier kunnen de betalingen meteen aan een dossier worden gelinkt en vermijdt u onnodige administratie. Dat levert u een tijdswinst op die u vanaf nu aan uw patiënt kan besteden.

Omdat onze terminals werken met eenstabiele 4G-verbinding zijn ze ook geschikt om mee te nemen ophuisbezoek. U hoeft dus niet langer rond te rijden met veel geld op zak en dat verhoogt uwveiligheid sterk!

Waarom Payworld?


Iedere zaak, bedrijf of medisch kabinet heeft een andere betaaloplossing nodig. De ene zal vooral kleine bedragen ontvangen, de andere krijgt veel klanten met buitenlandse betaalkaarten over de vloer. En voor medische beroepen is de link met het juiste dossier van groot belang.

Payworld onderscheidt zich door echtebetaaloplossingen op maat te bieden. Wij zijn een kleine organisatie die veel belang hecht aan rechtstreeks contact. Daardoor kennen wij onze klanten en weten we precies wat ze nodig hebben om vlotte enveilige betaalmogelijkheden te bieden aan hun klant.

Wanneer u een betaalterminal zoekt voor uwmedische praktijk die u als specialist de nodige flexibiliteit geeft en waarbij u geen hoge werkingskosten hoeft te betalen dan heeft Payworld de oplossing voor u.

Maak vrijblijvend eenafspraak voor een kennismakingsgesprek en een aanbod op maat.


Contacteer ons voor een afspraak!

+32 2 403 05 61 info@payworld.be