Retail & Corporate

U zoekt de beste betaaloplossing voor uw retail bedrijf? De betaalterminals van Payworld doen precies wat u ervan verwacht!

Corporate betaalterminals voor retail

Als verantwoordelijke van een retail bedrijf kent u het belang van elektronisch betalen via een uniform systeem in al uw vestigingen. Met de betaalterminals voor corporate en retail van Payworld biedt u uw klanten het comfort van vlot en veilig betalen via de allernieuwste technologie.

Betaalterminals voor retail en corporate


Bedrijven die actief zijn in de retail sector zien de vraag naar flexibele manieren van betalen in hoog tempo stijgen. Vooral contactloos betalen en financiële transacties via smartphone of wearables zitten nu in de lift.

Dan heeft u ook nood aan betaalterminals die een antwoord bieden op de vraag van de klant, zonder dat u zich als bedrijf blauw betaalt aan vaste werkingskosten per terminal. Want voor grotere retailers kan die kost heel snel oplopen.

Bij Payworld zijn we ervan overtuigd dat state-of-the-art betaalsystemen kunnen worden aangeboden zonder al die hoge werkingskosten. Bij ons komt u niet terecht in een anoniem call center, maar heeft u een rechtstreekse lijn met de firma.

Door te kiezen voor rechtstreeks contact kennen wij onze klanten goed en kunnen we écht op maat van de retail of corporate klant werken. Want elk bedrijf heeft andere noden en dankzij onze maatgerichte aanpak betaalt u enkel voor wat u echt nodig heeft.

De Payworld betaaloplossing voor retail en corporate


Payworld kiest bewust voor een flexibele aanpak op maat van uw bedrijf. Al onze betaalterminals beschikken over de meest recente technologie waardoor uw corporate retail bedrijf een breed gamma aan betaalmogelijkheden biedt.

Bovendien werken onze Bancontact terminals zowel met WIFI als met een stabiele 4G verbinding. Op die manier wordt de bedrijfszekerheid geoptimaliseerd. Moest er toch iets mislopen dan wordt dat meteen opgemerkt door ons cloud based controlesysteem. Een defect toestel kan zo heel snel worden vervangen.

Uiteraard bieden wij u een 24/7 helpdesk waar u rechtstreeks een medewerker aan de lijn krijgt die u met kennis van zaken helpt. En omdat wij het gebruik van externe firma’s en tussenpersonen zoveel mogelijk vermijden kunnen wij de servicekosten een stuk lager houden dan andere providers.

U zal merken hoeveel tijd u wint dankzij de betaalsoftware die onze retail terminals meteen aan uw kassasysteem of andere computer linkt. Extra tijd die u in uw klanten kan investeren.

Wil u weten hoe de unieke betaalterminals van Payworld betalen makkelijk maken voor uw klanten en uw retail bedrijf echt vooruit helpen? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!


Contacteer ons voor een afspraak!

+32 2 403 05 61 info@payworld.be