Retail &
Corporate

Met de betaalterminals voor corporate en retail van Payworld biedt u uw klanten het comfort van vlot en veilig betalen via de allernieuwste technologie.

Retail & Corporate

Bedrijven die actief zijn in de retail sector zien de vraag naar flexibele manieren van betalen in hoog tempo stijgen. Vooral contactloos betalen en financiële transacties via smartphone of wearables zitten nu in de lift.

Dan heeft u ook nood aan betaalterminals die een antwoord bieden op de vraag van de klant, zonder dat u zich als bedrijf blauw betaalt aan vaste werkingskosten per terminal. Want voor grotere retailers kan die kost heel snel oplopen.

De voordelen van een Payworld betaalterminal

Integrated Solutions

Betaalterminals kunnen gekoppeld worden aan bestaande kassa- of softwaresystemen. Payworld kan ook applicaties ontwikkelen die de algemene klantentevredenheid verhogen en perfect passen bij een bestaand business model.

Value Added Services

Prijsberekening kan steeds volgens volume en via het transparante Interchange++ model. Value added services zoals DCC zorgen voor een terugverdieneffect en laten toe om klanten te laten betalen in hun eigen valuta.

Cloud Based

Alle terminals van Payworld staan 'in the cloud'. Dit heeft zeer grote voordelen aangezien de terminal vanop afstand kan gecontroleerd worden. Een defecte terminal vervangen is slecht een kwestie van minuten!

Contacteer ons voor een afspraak!

+32 2 403 05 61 info@payworld.be